Contact en Hulp

Kan ik je ergens bij helpen?

Ga terug naar alle Workshops en Cursussen

Als je me wilt spreken

10 + 3 =

Chantal Visser

Chantal Visser

Eigennaar van Online Manga Workshops en EnChantalled

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op via de mail. Ik reageer binnen 24 uur. Bellen kan ook. Mocht ik niet opnemen laat dan een berichtje achter en ik bel je later die dag en als het echt niet anders kan de volgende dag terug.

Verzend Adres: Koperslagerstraat 49, 1825DE Alkmaar

Telefoon: 0647262055

Werktijden: ma-vr 10:00 tot 13:30

Veel gestelde vragen

Zijn de workshops en cursussen alleen online?

Ja.

Het is een hele fijne manier van lesgeven. Ik kan je nu duidelijker laten zien hoe je iets kan tekenen en hoe een bepaalde techniek werkt. Mocht het iets te snel gaan dan kan je de video altijd stoppen en/of terug spoelen. Je kan ook vragen stellen via het platform.

Mocht ik een les verbeteren of nieuwe inzichten delen, dan heb je hier ook toegang tot. Dit kan ik je alleen aanbieden omdat de workshops en cursussen online zijn.

Heb ik levenslang toegang tot de workshop of cursus dat ik koop?

Ja.

Elke workshop of cursus dat je bij Mijn Online Manga Workshops koopt is voor jou levenslang toegankelijk. De begeleiding door de tekenlerares hoeft dat niet te zijn.

Is privé les mogelijk?

Sommige workshops en cursussen zullen deze optie aanbieden. Deelname is altijd tijdsgebonden. Je behoud de levenslange toegang tot de betreffende workshop of cursus, maar de privé begeleiding is tot een bepaalde periode.

Is de website veilig en kan ik hier veilig betalen?

Ja.

Ik vind het belangrijk dat jou privé gegevens veilig zijn. Dus ik host mijn website bij een betrouwbare hosting partij in Europa, die veel doet om websites veilig te hosten. Daarnaast hebben al mijn websites een SLL verbinding, zodat je gegevens geëncript worden. Ook wordt er geregeld een check uitgevoert, waardoor rare activiteiten snel op gesport kunnen worden. Betalen gaat via het Nederlands bedrijf Mollie. Mollie moet aan hele strenge veiligheidseisen voldoen.

Hoe vaak worden er nieuwe workshops en curussen geplaatst?

Op het moment ben ik de chibi cursus nog aan het perfectioneren. Ik heb de smaak te pakken! Krijg steeds betere ideeën! Zodra dat af is dan ga ik beginnen aan de nieuwe workshops en cursussen.

Dit is het idee:

De planning is geregeld een nieuwe workshop.

Een cursus is meer werk om te maken. Daarom is het 1 á 2 per jaar.

In 2020 – 2021 in de planning:

  • Manga modeltekenen. Het vrouwen lichamen tekenen.
  • Digitaal tekenen, hoe doe je dat?
Kan ik een affiliate worden?

Ja dat kan! Zolang je het goede met Mijn Online Manga Workshops voor hebt wil ik graag met je samenwerken.

Je kan je aan melden via Affiliate Dashbord bovenin deze website, daar vind je ook meer informatie over hoeveel je kan verdienen, wat de voorwaarden zijn en hoe het verder allemaal in zijn werk gaat.