30 dagen geld terug garantie

Zonder risico een cursus of workshop volgen.
Ga terug naar alle workshopsStuur me een email

Het doel van Mijn Online Manga Werkshops is om jouw op een leuke manier te helpen om beter te worden in manga tekenen. Ik ben er van overtuigd dat je bij elke cursus of workshop dat je kiest op deze site, je beter wordt in tekenen van manga gerelateerde onderwerpen en tekenen in het algemeen.

 

Mocht je toch niet tevreden zijn over een van de cursussen of workshops, dan mag je zonder opgaaf van reden de des betreffende cursus of workshop opzeggen.

Wel onder de volgende voorwaarden:

  • Geef binnen 30 dagen na aankoop per e-mail aan dat je gebruik wilt maken van de tevredenheidsgarantie. Je kan een e-mail sturen naar: enchantalled@gmail.com of gebruik maken van de contact pagina.
  • Je hoeft geen reden op te geven. Natuurlijk hoor ik je reden wel graag, misschien is het iets wat ik in de toekomst kan verbeteren.
  • Vertel me om welke cursus of workshop het gaat en wat je order nummer is.
  • Ik stort het geld dat je betaald hebt voor die cursus of workshop zo snel mogelijk terug op je rekening. Ik streef er naar om dat binnen twee weken te doen.
  • Ook zal ik je binnen die twee weken van die cursus of workshop afhalen.

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met de lessen. Het heeft geen zin om te leren tekenen als de cursus of workshop toch niet jouw ding blijkt te zijn. Ik streef er naar om goede, leuke en leerzame lessen op te zetten. Daarom bied ik de ’30 dagen geld terug garantie’ aan.

Beta test tevredenheidsgarantie

Doe je mee met een Bete test fase van een cursus of workshop, dan kan het zijn dat je langer garantie hebt. Je helpt me immers de tekencursus of tekenworkshop beter te maken. 

Mocht na de beta periode de des betreffende cursus of workshop niet naar tevredenheid zijn, dan kan je je geld terug vragen.

Wel onder de volgende voorwaarden:

  • Geef binnen 30 dagen nadat de Beta-fase is afgelopen per e-mail aan dat je gebruik wilt maken van de Beta test tevredenheidsgarantie. Je kan een e-mail sturen naar: enchantalled@gmail.com of gebruik maken van de contact pagina.
  • Je hoeft geen reden op te geven. Natuurlijk hoor ik je reden wel graag, misschien is het iets wat ik in de toekomst kan verbeteren.
  • Vertel me om welke cursus of workshop het gaat en wat je order nummer is.
  • Ik stoort het geld dat je betaald hebt voor die cursus of workshop zo snel mogelijk terug op je rekening. Ik streef er naar om dat binnen twee weken te doen.
  • Ook zal ik je binnen die twee weken van die cursus of workshop afhalen.